Breaking News

asigurare de calatorie

O excursie prin Bruxelles

Vă invităm în acest articol la un tur ghidat virtual al unora dintre principalele repere pe care le-ați putea vizita în timpul călătoriei, desigur, după ce ați încheiat o asigurare de călătorie. Explorând, chiar virtual, frumusețile Bruxelles-ului vom vedea de câte experiențe minunate ne putem bucura cu o asigurare de călătorie.

Începem în Grand Place, inima Bruxelles-ului, magnifica Grand Place (Grote Markt). Inclus în Patrimoniului Mondial UNESCO este o piață plină de viață înconjurată de săli de bresle rafinate din secolul al XVII-lea, împodobite cu frontoane ornamentate și statui sofisticateLa doar o scurtă plimbare de Grand Place, întâlnim una dintre cele mai faimoase obiective din Bruxelles, Manneken Pis. Statuia are o mare importanță culturală și este adesea îmbrăcată în diverse costume, care sunt schimbate de mai multe ori pe săptămână. Nu uitați să faceți o fotografie cu acest simbol ciudat al Bruxelles-ului.

Ajungem apoi la Atomium, o construcție emblematică care întruchipează spiritul Bruxelles-ului modern pe care o puteți vizita facil și în tihnă, după ce ați încheiat o asigurare de călătorie. Această clădire unică a fost construită pentru Expoziția Mondială din 1958 și reprezintă un cristal de fier mărit de 165 de miliarde de ori.


Ne continuăm turul vizitând Palatul Regal, reședința oficială a monarhiei belgiene. Deși nu este locuința reală a regelui, palatul servește ca centru administrativ și găzduiește evenimente regale. În timp ce interiorul este de obicei închis publicului, vă puteți minuna de măreția fațadei neoclasice și vă puteți bucura de frumoasele grădini din jur.

Pasionații de artă se vor bucura de Muzeele Regale de Arte Frumoase, care cuprind mai multe muzee aflate la câțiva pași unul de celălalt. Colecția include lucrări ale unor artiști flamand renumiți precum Bruegel, Rubens și Magritte. Muzeul Vechilor Maeștri, Muzeul de Artă Modernă și Muzeul Magritte fac parte din acest complex impresionant, oferind o gamă diversă de capodopere artistice.
Toate acestea le puteți aprecia în liniște și siguranță sporită cu o asigurare de călătorie.