Breaking News

card

Card fidelitate, la ce ne este de folos?

Prima dată trebuie să cunoaștem sistemul de fidelizare Fidelico. Acest sistem de fidelizare Fidelico este fundat pe adunarea punctelor bonus, care se face pe o platformă cloud. Datorită acestei caracteristici poate fi utilizat instant, cu numeroase beneficii, care stimulează clienții fideli, și atrag o clientelă nouă.

Acest card fidelitate, nu necesită să fie descărcat, de pe PC, tabletă sau smartphone se poate accesa.
Dacă avem card fidelitate, ne este foarte ușor să personalizăm acesta. Putem adăuga funcții noi, care sunt de folos firmei respective.
De pe sistemul de fidelizare Fidelico se pot trimite direct din aplicație mesaje SMS și Newslettere.


Designul care va apărea pe acest card fidelitate este gratuit, datorită acestui lucru, este foarte ușor de personalizat pe placul și dorințele clientului.
Acest card fidelitate poate fi achiziționat în mai multe forme, și mai multe pachete benefice. Există card fidelizare cu cod de bare, iar pachetul depinde de numărul de card fidelitate dorit. Există atât pachete cu număr mai redus, cât și cu un număr de carduri amplu.

Totodată putem beneficia și de card fidelitate RFID. Există cititor de car fidelitate specific fiecăruia dintre aceste două obțiuni.
Pachetul achiziționat este complet: card fidelitate, cititoare card fidelitate, și aplicația de administrare a clienților.
Cu un card fidelitate Fidelico vei avea tot mai mulți clienți fideli, ceea ce costă de 5-7 ori mai puțin, decât câștigarea unei noi clientele.
Sistemul de fidelizare Fidelico, se poate include într-un sistem de vânzare deja existent, dar poate fi revizuit și sporit după cerințele dumneavoastră.
Sistemul de fidelizare Fidelico, alături de acest card fidelitate nu te va dezamăgi. Este o soluție foarte bună pentru păstrarea clientele fidele, și câștigarea clienților noi veniți.